Gumi szőnyegek

Szőnyeg vs gumi autószőnyegek

Kicsit zavaró lehet a textil és a gumi szőnyegek közötti választás. Sok ember érzi az egymás iránti azonnali igényt vagy vágyat. Csak abban biztosak, hogy meg akarják őrizni járműveik belsejének állapotát. Szóval, hogyan is érdemes választani e kettő közül?

A gumiszőnyegekről

A gumiból készült autóbetétek vagy autószőnyegek könnyen tisztíthatóak és a legmagasabb szintű védelmet nyújtják, ami jó ár-érték arányt eredményez. Ezeket a szőnyegeket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a piszkos és durva körülményeknek is. Ez azt jelenti, hogy ha olyan helyen él, ahol sok eső vagy hó van, vagy gyakran sok hulladék vagy szennyeződés található, akkor egyértelműen ezt a szőnyeget ajánljuk.

A gumi szőnyegek könnyen tisztíthatók. Időnként csak egy magasnyomású szükséges, és újra élvezheti a tiszta autópadlót.

Akkor mi a hátránya a gumi szőnyegeknek? Sok gumi padlószőnyeg csak három színben készül, nevezetesen barnás, szürke és fekete. Bár ezek a színek szinte minden autó számára alkalmasak lehetnek az úton, de ha a fekete szín helyett más színt szeretne, hogy a gumi padlószőnyegek megegyezzenek a jármű belsejével, akkor nem valószínű, hogy lesz teljesen azonos szín. A jó hír az, hogy gumi szőnyegek esetén nem annyira feltűnő a minimális színbeli eltérés.

A testreszabható szőnyegekről

A gyári szőnyegekhez a legjobb választás az egyedi illeszkedésű szőnyegek. Ennek oka az, hogy az utángyártott szőnyegek gyakran jobb lefedettséget és védelmet nyújtanak jóval alacsonyabb áron, mint a kereskedésekben elérhető szőnyegek. Ha általában nem hoz sok koszt az autóba, de szeretné, ha megfelelő padlószigetelése lenne, akkor a textil szőnyeg a tökéletes választás.

Ezek a szőnyegek sokféle színben kaphatók, így kiválaszthatja azt a színt, amely közel áll a jármű belsejéhez. Ez az oka annak, hogy ez a népszerű lehetőség a legtöbb luxusautó és show-jármű között.

Különböző típusú szőnyegek állnak rendelkezésre különféle árkategóriákban, például luxus plüss verzió, berber szőnyeg és masszív szőnyegválaszték.

A textil szőnyegek hímezhetők autós logókkal, vagy személyre szabhatók nevekkel vagy kezdőbetűkkel. A tökéletes testreszabás érdekében ezeket váltakozó színekkel is lehet kombinálni. Ez teszi a szőnyegpadlókat népszerűvé a luxusautók és a show-autók, különösen a Charger, a Corvette és sok más jármű között, beleértve a Saab, Porsche, Dodge, Chrysler, GMC, Chevy és még sok egyéb márkát.

Melyik a jobb?

A gumiszőnyegek akkor a legmegfelelőbbek, ha az alábbiak vonatkoznak az Ön esetére:

  • Minden nap piszkos rakományt szállít.
  •  A térségbengyakori a havazás, hó, eső vagy a homok.
  •  Háziállatai sok szennyeződéssel járnak.
  •  Úgy tűnik, hogy az utasok mindig piszkos cipőt viselnek.
  •  Gyakran kiönti a kávét.

Másrészt, a textil szőnyegek nagyszerűek, ha a következők vonatkoznak Önre:

  •  Az autó belső tere olyan gyakran nem szennyeződik.
  •  Egyszerűen ki akarja cserélni a gyári szőnyegeket.
  •  Inkább a pontos illesztést választja az autó belsejéhez.
  •  Van luxus vagy show járműve.
  •  Szeretne egy személyre szabott szőnyeget.

Olvassa el egy másik cikket a gumi tálcákkal.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek:

Copyright Montimed.hu 2022
Shale theme by Siteturner