OFRA Cosmetics

OFRA kozmetikumok – minden, az ajakápolásról

Az OFRA ma nemzetközileg ismert és elismert név a szépségiparban. Ez a professzionális smink- és bőrápoló termékek vezető gyártója. 1979-ben alapította Ofra Gaito, a dél-afrikai lakos, aki ma hitelesített SIDESCO címzett. Az esztétikai és szépségtudományi diploma megszerzése lehetővé tette a bőr és a test elemzését, mielőtt bármilyen szépségápolási terméket készítene vagy javasolna.

Manapság az OFRA termékeket széles körben használják kiváló ügyfelek. A listán szerepelnek a nemzetközi hírességek, olyan ismert franchise-k, mint a Miss Universe, az olimpiai sportolók, a politikusok és még sokan mások. Megvitatjuk az OFRA Cosmetics ajaktermékeit, amelyek elsősorban négy kategóriába vannak felosztva.

1. Tartós folyékony rúzsok

Ezek a matt folyékony rúzsok hosszú élettartamúak, amelyek szépen körvonalazzák és kitöltik az ajkakat, és csókos, bársonyos megjelenésűvé teszik őket. A pigmentek egész nap megmaradnak, minimális változással.

OFRA Cosmetics

Az A-vitamin és az antioxidánsok teszik az ajkakat egészségessé. A folyékony rúzsok közül a legkedveltebb színminták között szerepel az Oh My Ry Ry, a Nude Potion, a Miami Fever, a São Paulo, a Ditches, a Pasadena, a Unzipped, a Havana Nights, a Manila és az Atlantic City. Az összes tartós rúzs egyedi pigmenttel rendelkezik, amelyek cruelty free-k és vegánok.

2. Rúzsok   

A klasszikus, hidratáló, zamatos OFRA Cosmetics rúzskészlet az ajkak számára bájos megjelenést kölcsönöz. Ezek az rúzsok szatén felülettel rendelkeznek, hosszú viselésűek és széles körben pigmentáltak. Az antioxidánsok, az E-vitamin és a természetes fényvédő védik az ajkakat a környezetszennyeződéstől.

Ebben a kategóriában kevés cikk található: Hidratáló, rúzs- rózsa, Signature Palette- Nudes, Ametiszt, Pink Lady, Frosted Pink, Karina rúzs és Sonoma. Mindezen rúzsok az OFRA Cosmetics szokásos tekintélyével rendelkeznek.

3. Szájfény 

Az OFRA Cosmetics a legbájosabb ajakrúzs kollekciót kínálja ügyfeleinek. Ezeknek az ajakfénynek számos jótékony összetevője van, amelyek védik az ajkakat és elkerülik a kiszáradást. Az összetevők tartalmazzák az antioxidánsokat, a napszűrőket és az imádnivaló illatú jojobaolajat.

OFRA Cosmetics

A jól csodált, népszerű és hihetetlenül magas ragyogású szájfények közé tartoznak a Smiley for Ryleigh, a SugarCup Gloss, a Apricot Dream, a Rodeo Drive, a Glossip, a Luminous Lips, a Truffle, a Sun Shine és az Orchid. Az összes ajakfény hidratáló, cruelty free és vegán.

4. Flexi Slick 

Ezek a hibrid ajaktermékek, amelyek rugalmas színűek és keverik a krémes fényű és a folyékony rúzsok pigmentek megjelenését. A Flexi Slick fényt ad, túlméretezett applikátorának hála pedig könnyedén felvihető. A legjobb OFRA Cosmetics Flexi Slick termékek: Shaken, Top Shelf, Fuzzy, Swizzle, Slush, Stretch, Urge, Faux és a szintetikus termékek. Mindezek a Slicks-ek az ajkakat fényessé varázsolják, anélkül, hogy azok összetapadnának.

Következtetés

Az OFRA Cosmetics nem csak szépségápolási márka. Megvannak a tanult tulajdonosai, Ofra és David, akik diplomáik és tapasztalataik révén az OFRA professzionális bőrápoló és szépségápolási termékek gyártóji. A rúzsokat speciálisan ellenőrzik az egészségügyi hatások szempontjából. Mindezek cruelty-free-k, vagyis az állatok nem sérülnek a termelés során, és nem tesztelték őket állatokon. Ezek mind vegán-barátak. Mindezek a tényezők elősegítik, hogy az OFRA Cosmetics vezető márka legyen a szépségiparban.

További információ a témáról tetoválás gondozása érdekében.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek:

Copyright Montimed.hu 2022
Shale theme by Siteturner