A beton virágcserép előnyei és hátrányai

A különböző anyagokból készült ültetőkészülékek sokasága mellett a döntéshozatal könnyebbé válik, ha megismeri a beton virágcserép előnyeit. Ezek a sokoldalú és testreszabható edények a kötelező alapanyagok, amelyeket hozzáadhat a hátsó udvarához.

A konténeres kertészkedés Miravila.com lehetővé teszi, hogy korlátozott helyen számos fajta virágot, zöldséget, fűszernövényt, páfrányt, cserjét vagy fát ültessen. Ez némi mobilitást is biztosít a növények számára, ha nagyobb kertje van. Bár szinte bármi használható ültetőedényként, és minden konténerfajtának megvannak a maga előnyei és hátrányai, a betoncserepek a legjobb választás lehetnek azokhoz a fákhoz és nagyobb növényekhez, amelyeket nem tervez mozgatni.

A konténeres kertészkedés lehetővé teszi, hogy korlátozott helyen számos fajta virágot, zöldséget, fűszernövényt, páfrányt, cserjét vagy fát ültessen. Ez némi mobilitást is biztosít a növények számára, ha nagyobb kertje van.

A jó

A tökéletes dekoráció

Ha úgy dönt, hogy csupaszon hagyja, a betoncserepek is kialakíthatják azt a mohás és öregedett megjelenést, hogy klasszikusabb és természetesebb megjelenést érjenek el. A beton ültetők, a műanyaggal ellentétben, általában rendelkeznek néhány díszítőelemmel.

Tartósak

Nem titok, hogy a beton tartós és erős anyag, és nem úgy, mint a műanyag vagy fa tárolók, amelyek idővel hajlamosak törékennyé válni vagy rothadni, a beton több évig is eltarthat. Mivel a beton nehéz anyag, kevésbé valószínű, hogy egy beton virágtartó felborul egy erős széllökés során, vagy véletlenül leborítja a fűnyíró, a gyerekek vagy a háziállatok. A betont nem teszi tönkre a tartós páratartalom vagy eső, ha Ön nedves éghajlatú területen él.

Az ideális méret

A legtöbb betoncserép nagy méretben kapható. Ezek elég erősek is ahhoz, hogy a cserép ne törjön el a nagy gyökerek miatt. Gyógynövények, zöldségek, virágok vagy kisebb gyökérzettel rendelkező apróbb növények ültetésekor a nagy edény használata azt jelenti, hogy a gyökerek kevésbé lesznek zsúfoltak, és a talaj jobban megőrzi a nedvességet.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek:

    Nem található
Copyright Montimed.hu 2022
Shale theme by Siteturner